Oosterse gezichtsmassage

Deze gezicht- en ontspanningsmassage is een aaneenschakeling van verfijnde technieken die op zachte wijze worden toegepast op het hoofd, het gezicht, de hals en het nek- schoudergebied. Deze vorm van massage is ontstaan uit eeuwenoude japanse tradities. In combinatie met andere oosterse en hedendaagse westerse technieken, is zij verder ontwikkeld tot een volwaardige en unieke ontspanningsmassage.

Iedereen kan genieten van de weldadige ontspanning die deze massage biedt. Er kan enigszins preventief en reducerend worden gewerkt aan het verouderingsproces van de gezichtshuid en de massage versterkt en harmoniseert de spieren van het gezicht. Na genezing van huidaandoeningen zoals acne, kan het bijdragen tot verbetering van de constitutie van de huid. Tevens bevordert het de bloedcirculatie en stelt de haarvaten van het gezicht in staat om voedende stoffen meer efficiƫnt door te voeren naar de diepere huidlagen. Ten slotte verbetert deze massage de lymfedoorstroming, transporteert bacteriƫn en afvalstoffen uit de huidcellen en stimuleert het zenuwstelsel door zachte, subtiele en vloeiende bewegingen.

De behandeling begint met een nekmassage en vervolgens volgt er een korte reiniging van de huid. Tijdens de gezichtsmassage worden diverse zacht manipulerende technieken gebruikt, zoals strijken, zacht kneden en rotatie. Daarna volgt een lymfedrainage voor het afvoeren van de afvalstoffen en een korte hoofdmassage. De sessie wordt afgesloten met een korte massage van handen en voeten.

Comments are closed.