Wie ben ik?

Mijn naam is Marisol Schuurbiers, ik ben 44 jaar, getrouwd en heb twee kinderen. Mijn grootouders zijn van Indische afkomst en uit groot respect voor hen heb ik gekozen voor een Indonesische naam voor mijn praktijk: Tenang dan Gaya. Dit betekent rust, kalmte, energie en kracht. Vanuit rust en kalmte wil ik cliƫnten in contact brengen met hun eigen energie en kracht om zo het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan te spreken en lichaam en geest (weer) in balans te brengen.

Ik ga uit van de visie dat de mens als geheel gezien moet worden en dat er niet alleen naar de ziekte wordt gekeken. De mens is een fysieke, psychische, emotionele en spirituele eenheid. Dit betekent dat als er op een van deze gebieden een verstoring ontstaat dit invloed heeft op de andere gebieden. Bij het behandelen van een klacht is het mijns inziens belangrijk om aandacht te hebben voor al deze gebieden.

In de zomer van 2009 heb ik de 3-jarige opleiding tot voetreflextherapeute bij Sonnevelt Opleidingen succesvol afgerond met een diploma. Aansluitend heb ik bij Total Health de
1-jarige opleiding medische basiskennis gevolgd en succesvol afgesloten met een diploma in de zomer van 2010.

Om meerdere manieren ten gunste van ontspanning en behandeling van klachten aan te kunnen bieden, heb ik in het najaar van 2010 een cursus Oosterse gezichtsmassage gevolgd en succesvol afgesloten met twee certificaten.

Comments are closed.